ALGEMENE VOORWAARDEN

De online website www.ojo.be is een website voor e-commerce, verhuur van repetitieruimtes en het verspreiden van informatie over lopende projecten. Hij wordt uitgegeven en beheerd door het bedrijf OJO, dat is gevestigd op Overslag 59, 9185 Wachtebeke, België, met BTW-nummer BE0546 938 854.

Op de hele site verwijzen de termen “wij”, “ons” en “onze” naar OJO. OJO biedt deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die op deze site beschikbaar zijn voor u, de gebruiker, op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen die hier worden vermeld.

Door de site te gebruiken, gaan de internetgebruikers akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.

VOORWAARDEN ONLINE WINKEL

Door akkoord te gaan met deze servicevoorwaarden, verklaart u dat u ten minste meerderjarig bent in uw staat of provincie, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie en dat u ons uw toestemming hebt gegeven om al uw minderjarige gezinsleden toe te staan deze site te gebruiken. U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeautoriseerde doeleinden, noch mag u bij het gebruik van onze diensten wetten in uw rechtsgebied overtreden (inclusief maar niet beperkt tot copyrightwetten). U mag geen virussen of code van destructieve aard verzenden. Een schending van een van de voorwaarden zal resulteren in een onmiddellijke beëindiging van onze service.

ALGEMENE VOORWAARDEN

We behouden ons het recht voor om u op elk moment onze diensten om welke reden dan ook te weigeren. U begrijpt dat uw gegevens (uitgezonderd van creditcardgegevens) onbeveiligd kunnen worden overgedragen en (a) transmissies via verschillende netwerken kan omvatten; en (b) veranderingen om te voldoen aan (en aan te passen aan) technische vereisten voor het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd gecodeerd tijdens overdracht via netwerken. U stemt ermee in om geen enkel deel van de inhoud, het gebruik van de service of toegang tot de service of enig contact op de website via welke de inhoud wordt geleverd, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. De titels die in deze overeenkomst worden gebruikt, zijn alleen voor het gemak opgenomen en zullen deze voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

AANKOOP UITSLUITEND VOOR PERSOONLIJK GEBRUIK

Alle items die op www.ojo.be zijn gekocht, zijn alleen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld voor wederverkoop. Door uw bestelling op www.ojo.be te plaatsen, bevestigt u dat u OJO-producten alleen voor persoonlijk gebruik koopt en niet voor wederverkoop. We behouden het recht voor om bestellingen om welke reden dan ook zonder uitleg te weigeren.

PRODUCTEN OF DIENSTEN

Bepaalde producten of diensten zijn mogelijk exclusief online beschikbaar via de website www.ojo.be. Deze producten of diensten hebben mogelijk een beperkte hoeveelheid en kunnen niet worden geretourneerd.

We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de webshop verschijnen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We kunnen niet garanderen dat de weergave van welke kleur dan ook op uw computermonitor nauwkeurig zal zijn.

We behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten te beperken tot een persoon, geografische regio of jurisdictie. We kunnen dit recht van geval tot geval uitoefenen. We behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van alle producten of diensten die we aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, naar eigen goeddunken van ons. We behouden ons het recht voor om elk product op elk moment stop te zetten. Elke aanbieding voor een product of dienst op deze site is ongeldig waar verboden.

We garanderen niet dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal dat door u is gekocht of verkregen, aan uw verwachtingen zal voldoen, of dat eventuele fouten in de diensten zullen worden gecorrigeerd.

PRIJS

Al onze prijzen zijn aangegeven in euro’s (€). De prijzen die worden gehanteerd zijn de prijzen die op de site www.ojo.be staan ​​op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Houd er rekening mee dat zendingen met bestemming buiten België misschien onderhevig zijn aan invoerbelastingen en invoerrechten, op basis van de voorschriften van het land van levering.

Alle douane, belastingen, invoerrechten, bemiddelingskosten of eventuele extra kosten door uw lokale overheid zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze kosten, aangezien we niets van dit geld ontvangen. Aangezien invoerrechten en belastingen verschillen per land en per bestelling, kunnen we geen geschatte kosten geven. Neem voor meer informatie contact op met uw douanekantoor.

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen worden op maat gemaakt, op vraag van de klant. Ze kunnen via e-mail (lise@ojo.be) aangevraagd worden.

Gebruiksvoorwaarden :
• Het bedrag dient in één bestelling besteed te worden
• Geldig voor de duur van één jaar
• Niet inwisselbaar voor contant geld
• Kan alleen online worden ingewisseld

VERZENDING, INVOERBELASTINGEN EN RECHTSKOSTEN

Het bedrijf OJO is gevestigd in België en alle bestellingen worden rechtstreeks vanuit het atelier in Gent verzonden. Aangezien wij met een pre-ordersysteem werken om overproductie tegen te gaan, gaan wij pas over tot productie vanaf 6 verkochte items. Hierdoor hebben we een variabele levertijd van gemiddeld 3 maand van datum van bestelling tot levering van uw bestelling bij u thuis. De verzendkosten voor leveringen binnen België en Nederland zijn inbegrepen in de aankoopprijs. Andere bestemmingen volgen later. Neem gerust contact op om op de hoogte te blijven.

RECHT OP INTREKKING, RETOUR- EN UITWISSELINGSBELEID

Wij accepteren geen retourzendingen van op maat gemaakte producten. Toch willen we bij OJO dat u van uw bestelling houdt. Omdat we werken met een online shop begrijpen we dat u het product misschien graag vooraf eens gezien / gedragen hebt. Om dit mogelijk te maken, kunnen wij u ontvangen in ons atelier in Gent. Op die manier ben je zeker van je product alvorens u een bestelling plaatst. Het is echter niet mogelijk om je bestelling achteraf te retourneren omdat deze producten op maat gemaakt worden.  

PERSOONLIJKE INFORMATIE

De omgang met uw persoonlijke informatie die u via de webwinkel ingeeft, wordt bepaald door ons privacybeleid hieronder.

LINK MET DERDEN

Bepaalde inhoud, producten en services die beschikbaar zijn via onze service, kunnen materiaal van derden bevatten.

Links van derden op deze site kunnen u doorverwijzen naar websites van derden die niet aan ons zijn gelieerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onderzoeken of evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid en we geven geen garantie en zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor materialen of websites van derden, of voor andere materialen, producten of diensten van derden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade die verband houdt met de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, bronnen, inhoud of andere transacties die worden uitgevoerd in verband met websites van derden. Lees het beleid en de praktijken van de derde partij zorgvuldig door en zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u een transactie aangaat. Klachten, claims, zorgen of vragen met betrekking tot producten van derden moeten worden gericht aan de derde partij.

PRIVACYBELEID

Wanneer u iets koopt in onze online winkel www.ojo.be, verzamelen wij als onderdeel van het koop- en verkoopproces de persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wanneer u door onze winkel bladert, ontvangen we ook automatisch het internetprotocol-adres (IP-adres) van uw computer om ons informatie te verstrekken die ons helpt meer te weten te komen over uw browser en besturingssysteem. Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, nemen we redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen we de beste praktijken in de branche om ervoor te zorgen dat deze niet op ongepaste wijze verloren, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Als u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie gecodeerd met behulp van Secure Socket Layer-technologie (SSL) en opgeslagen met een AES-256-codering. Hoewel geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is, volgen we alle PCI-DSS-vereisten en implementeren we aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden.

FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN WEGLATINGEN

Af en toe kan er informatie op onze site of in de Service staan ​​die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, productverzendkosten, transittijden en beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of bestellingen te annuleren als enige informatie in de service of op een gerelateerde website op enig moment onnauwkeurig is zonder voorafgaande kennisgeving (ook nadat u uw bestelling hebt geplaatst) . We zijn niet verplicht om informatie in de service of op een gerelateerde website bij te werken, te wijzigen of te verduidelijken, inclusief maar niet beperkt tot prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet. Er mag geen aangegeven update- of verversingsdatum in de service of op een gerelateerde website worden gebruikt om aan te tonen dat alle informatie in de service of op een gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt.

BETALINGEN

Betalingen gebeuren via Mollie.

DIENSTEN VAN DERDEN

Over het algemeen zullen de externe leveranciers die door ons worden gebruikt, uw informatie alleen verzamelen, gebruiken en vrijgeven voor zover dat nodig is om hen in staat te stellen de diensten uit te voeren die ze ons leveren. Bepaalde externe dienstverleners, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties, hebben echter hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die we hen moeten verstrekken voor uw aankoopgerelateerde transacties. Voor deze providers raden we u aan hun privacybeleid te lezen, zodat u begrijpt op welke manier uw persoonlijke gegevens door deze providers worden behandeld. Onthoud in het bijzonder dat bepaalde providers zich kunnen bevinden in of faciliteiten hebben die zich in een ander rechtsgebied bevinden dan u of wij. Dus als u ervoor kiest om door te gaan met een transactie waarbij de diensten van een externe serviceprovider betrokken zijn, kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van de jurisdictie(s) waarin die serviceprovider of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van onze winkel verlaat of wordt omgeleid naar een website of applicatie van een derde partij, valt u niet langer onder dit privacybeleid of de servicevoorwaarden van onze website. Wanneer u op links in onze winkel klikt, kunnen deze u wegleiden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaringen te lezen. Onze winkel maakt gebruik van Google Analytics om ons te helpen te weten wie onze site bezoekt en welke pagina’s worden bekeken.

OPMERKINGEN VAN GEBRUIKERS

We willen OJO continue verbeteren. Als u opmerkingen, suggesties of feedback heeft, kunt u een e-mail sturen naar lise@ojo.be

AFWIJZING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID

We kunnen niet garanderen dat uw gebruik van onze service ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn. U stemt ermee in dat we van tijd tot tijd de service voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of de service op elk moment kunnen annuleren, zonder kennisgeving aan u. U gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat uw gebruik van, of het niet kunnen gebruiken van, de service voor uw eigen risico is. De service en alle producten en diensten die via de service aan u worden geleverd, worden (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) geleverd ‘zoals ze zijn’ en ‘zoals beschikbaar’ voor uw gebruik, zonder enige verklaring, garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, hetzij uitdrukkelijk, hetzij impliciet, inclusief alle geïmpliceerde garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, verhandelbare kwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk. In geen geval zullen OJO, onze directeuren, functionarissen, werknemers, gelieerde ondernemingen, agenten, aannemers, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies, claim of enige directe, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgschade van welke aard dan ook, inclusief maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten of gelijkaardige schade, hetzij gebaseerd op contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), risicoaansprakelijkheid of anderszins, die voortvloeit uit uw gebruik van een van de diensten of producten die met behulp van de service zijn aangeschaft, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van de service of een product, inclusief maar niet beperkt tot eventuele fouten of weglatingen in de inhoud of enige andere verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de service of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de service, zelfs indien op de hoogte gebracht van hun mogelijkheid. Omdat in sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet is toegestaan, is onze aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt tot de maximale mate die wettelijk is toegestaan.

TOEPASSELIJK RECHT / GESCHILLENBESLECHTING

Alle zaken met betrekking tot de toegang tot de website www.ojo.be , inclusief alle geschillen, worden beheerst door de wetten van België. Voor eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Gent bevoegd. 

WIJZIGINGEN IN ONS PRIVACYBELEID

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we eventueel gebruiken en / of openbaar maken. Als onze winkel wordt overgenomen of samengevoegd met een ander bedrijf, kan uw informatie worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren, zodat we producten aan u kunnen blijven verkopen.

VRAGEN EN CONTACTGEGEVENS

Als u persoonlijke informatie wil wijzigen of verwijderen die we over u hebben, een klacht wilt indienen of gewoon meer informatie wilt, stuur een e-mail naar lise@ojo.be